Våre modeller

Modell 1 - Intensivt kurs - Oppstart høst og vår

Opplæringen gjennomføres som nettkurs via vår digital kurs plattform og med videoundervisning en gang pr. uke med faglærer. Da gjennomgås undervisning av pensum og oppgaver i forhold til studiets emneplan og med fokus på eksamen. Innsendingsoppgaver med vurdering, og prøveeksamen.​

Oppstart januar og august!    Vår - Oppstart 18.01.2021.

 

Pris 14000,-   

 

Modell 2 - Rullerende opptak  - Start når du ønsker, og bruk den tiden du har behov for!

Opplæringen gjennomføres som nettkurs via vår digitale kurs plattform. Dette er kurset for deg som ønsker å bruke lengre tid på gjennomføringen. Vi tilbyr 6 - 8 individuelle veiledningstimer med faglærer. Du får her et eget virituelt klasserom med din veileder og fagansvarlig. Da velger studenten selv hva veiledningen skal inneholde, samt at faglærer har fokus på undervisning av pensum og innsendingsoppgaver i forhold til studiets emneplan og på eksamen. Innsendingsoppgaver med vurdering og prøveeksamen. 

 

Pris 14000,-  

 

 

Modell 3 - Klasseromsundervisning 

Undervisning 1 gang pr. uke - Ikke aktuelt nå pga Covid-19.  

Modell 4 - Rent nettkurs uten videoundervisning - Rullerende opptak!

Opplæringen gjennomføres som nettkurs via vår digitale kurs plattform. Dette er selvstudium med videoforelesningene som ligger til hvert kapittel i kursportalen. Kursportalen har samme faginnhold som modell 1 og 2.  Rullerende opptak, så start når du ønsker og bruk den tiden du selv ønsker!

Pris 9500,-  

Les om vår finansieringsløsning gjennom SVEA Finans her.

 

Alle våre modeller er godkjent av Lånekassen for utdanning. 

 

 

 

 

Har du et ønske om å bli Barne- og ungdomsarbeider med fagbrev?

 

Har du allerede startet på å opparbeide og samle praksis? Eller har lang arbeidserfaring innen arbeid med barn og ungdom?

Da kan du benytte deg av praksiskandidatordningen. Ved å gjennomføre vårt teorikurs Barne- og ungdomsarbeider BUA VG2 Teori vil du være kvalifisert for å gå opp til eksamen som privatist som er teorigrunnlaget som du trenger for å ta fagprøven senere. Vi anbefaler at du gjennomfører teorigrunnlaget tidlig i prosessen, da du vil får en faglig meget god forståelse tidlig, og kunne knytte din teoretiske kunnskap til praksis. Praksiskandidatordningen innebærer at du får 5 år arbeidserfaring godkjent før du kan ta fagprøven.

 

PraksiskandidatordningenLes mer her! 

Felles for våre kursmodeller

 • Du vil ha tilgang til læringsportalen med alt materiell 6 mnd etter at du har avlagt eksamen,  slik at du enklere kan repetere og forberede deg! 

 • Vi er pålagt å følge Læreplan - Kunnskapsløftet 2006 - Læreplan BUA02-2 og BUA03-01 fra Utdanningsdirektoratet

 • Opplæringen vil foregå på nett i egen læringsplattform Canvas, hvor studenten logger inn med eget brukernavn og passord.

 • Studiet vil inneha video presentasjoner som bygger på pensum. Hvert kapittel vil ha forelesninger i pdf og video presentasjoner for hvert kapittel, som studenten til enhver tid kan repetere. 

 • Studentene vil få presentert refleksjonsoppgaver for hvert kapittel. Her kan studenten øve seg frem mot eksamen.

 • Modell 1 og 2 har innsendingsoppgaver for hver emne som har fokus på eksamen. Disse blir vurdert til Godkjent / Ikke godkjent.

 • Innsendingsoppgavene vil være praksisnære og gjenspeile det teoretiske innholdet for hvert emne, som sendes veileder i kursportalen for vurdering. Studenten vil kunne sende inn besvarelse 2 ganger til vurdering.

 • Alle oppgaver må være besvart og vurdert til godkjent før studiet kan bli godkjent med kursbevis.

 • Kommunikasjon med nettveileder foregår ved at student vil ha mulighet for å stille korte spørsmål på e-post eller i forkant av video undervisningen. Henvendelser vil bli besvart i løpet av 48 timer.

 • Betaling - Du kan betale via kredittkort, SVEA Finans eller Lånekassen. Lånekassen har lang behandlingstid, så vi anbefaler at du søker mellomfinansiering gjennom SVEA Finans, mens du venter på behandling av søknad hos Lånekassen.

 • Når du har meldt deg på kurset så vil du få en e-post med kontrakt som du må fylle ut og returnere. Når kontrakt er signert vil du motta en faktura som må betales. Du vil få tilgang til kursportalen når kursavgiften er betalt, og ved oppstartsdato.

 • Eksamen - Den teoretiske prøven avlegges ved en videregående skole nær deg, og du melder deg opp selv via www.privatistweb.no 

 • Du kan avlegge den teoretiske prøven selv om du ikke har nok godkjent praksis! Normale frister for oppmelding er ved de fleste skoler i januar for prøven i mai og i august/september for prøvene før jul. Sjekk www.privatistweb.no når det er oppmelding i ditt fylke. Meld deg opp til eksamen via link: Eksamenskode BUA3102 skriftlig. www.privatistweb.no

Opptakskrav

 

 

Noe du lurer på?

Har du noen spørsmål tilknyttet et av kursene? Eller lurer du på noe helt annet? Kontakt oss i dag, så svarer vi så raskt som mulig.

+47 913 86 678

Image by KOBU Agency

Send oss en melding

Utviklet av Digitale Medier